Hoe gaan wij te werk?

Inventarisatie en voorstel

Na een vrijblijvende afspraak gemaakt te hebben bij u thuis, waarbij we de situatie goed kunnen inschatten, werken wij een voorstel voor u uit.

Binnen dit voorstel zullen wij de kosten helder uiteenzetten zonder addertjes onder het gras. Als het voorstel voldoet aan uw wensen en behoeften plannen we (het liefst) een vervolgafspraak in de showroom in. In de showroom kunnen wij u alle kleurstellingen, grepen en verschillende materialen laten zien en voelen. Vanzelfsprekend voorzien wij u van eerlijk advies over de verschillende materiaalsoorten. What you see is what you get.

Indien u 100% tevreden bent en we bereiken een akkoord over het voorstel dan wordt het besteltraject in werking gezet en zullen wij u voorzien van een realistische montage en/ of leverdatum.

Montage

De keuken monteren bestaat uit een aantal onderdelen. De "oude" keuken moet verwijderd worden en eventueel leidingwerk zal moeten worden aangepast. De nieuwe keuken inclusief alle apparatuur moet vakkundig geplaatst en aangesloten worden. Wij kunnen alle werkzaamheden voor u uit handen nemen of enkele delen als u dat wenst. Als wij uw keuken mogen plaatsen is een mooie afwerking natuurlijk vanzelfsprekend.

Bij een renovatie van uw keuken dient de keuken leeggemaakt te zijn. Het demonteren van de oude deuren en het plaatsen van de nieuwe onderdelen wordt dan in zijn geheel door ons verzorgt. 

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan hier vrijblijvend een afspraak met ons of bel 06-29082706