Een ontwerp begint met een simpele plattegrond, daarmee kunnen we de indeling maken die het beste past binnen deze ruimte. Daarna maken we een 3D ontwerp en kunnen we samen gaan nadenken over het design van jouw aanstaande keuken.

PLATTEGROND, 3D TEKENING, WERKTEKENING

Tijdens dit proces zal de keuken steeds meer de vormen krijgen die u mooi vindt. Op het moment dat u tevreden bent gaat de werktekening naar de installateur en kan het ├ęchte werk beginnen.

MODERNE KEUKEN

Een strakke keuken met een contrastrijk design. Door de combinatie van donkere kasten en een licht werkblad ontstaat er een moderne en strakke uitstraling.

DEZELFDE MAAR DAN ANDERS

Bijna alle kleuren in een ontwerp kunnen worden aangepast! Zo kunnen we samen met de kleuren aan de slag om te kijken wat het beste bij je past.

HOOGGLAS KEUKEN

Een strakke greeploze witte hoogglas keuken met een klein eilandje. Hoogglans zorgt voor een strak uiterlijk, met verschillende accenten geef je sfeer aan deze keuken!

KLASSIEKE KEUKEN

Een keuken met een klassiek en tijdloos ontwerp, maar toch voorzien van de nieuwste moderne apparatuur. Een andere greep geeft direct een andere sfeer!

GREEPLOZE KEUKEN

Een greep die verwerkt zit in het frame en de deur van de kasten. Het zorgt voor een superstrak uiterlijk en geeft een modern uiterlijk.

KOOKEILAND

Een strakke greeploze keuken